Rentouttavaa ja tehokasta hierontaa kehosi hyväksi

Rentouttavaa ja tehokasta hierontaa kehosi hyväksi

Hierontapalvelut

Hieronta Raumalta - tehokasta ja rentouttavaa

Tmi Heinänkorsi Raimo Heinolta Raumalta saat ammattitaitoiset ja kokeneet hieronta- ja jäsenkorjauspalvelut. Palvelen pääosin toimipisteessäni Rauman Lapissa, mutta tarpeen tullen teen myös kotikäyntejä.

Ammattitaitoisen hierojan kattavat palvelut

Olen harjoittanut hierojan ammattia aktiivisesti jo 2000-luvun alusta alkaen, joten kokemusta on kertynyt reippaasti yli 10 vuotta. Hierontahoidoista voit valita itsellesi sopivimman aina klassisesta hieronnasta rentouttavaan hunajahierontaan. Hoidan ammattitaidolla myös erilaisia selkärangan ongelmia ja teen mm. nikamakäsittelyjä ja jäsenkorjauksia. Tutustu tarkemmin palveluihini alta ja varaa aika!

Klassinen hieronta

Klassisen hieronnan avulla muokataan pehmytkudoksia manuaalisesti eli käsin. Käsittely rentouttaa lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita, vähentää turvotusta ja lievittää kipuja, kuten niska-hartia- ja päänsärkyä. Säännöllinen hieronta parantaa myös nivelten liikkuvuutta ja joustavuutta.

Jäsenkorjaus ja selkärankakäsittelyt

Jäsenkorjaus- ja selkärankakäsittelyt ovat mobilisoivaa käsittelyä ja hierontaa, jossa käydään asiakkaan ongelmakohtia yhdessä läpi. Huomiota kiinnitetään erityisesti lihaskiinnityspisteisiin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hoito toteutetaan hellävaraisesti, kehon omia liikeratoja hyväksikäyttäen.

Hunajahieronta

Hunajahieronta on yksi vanhimpia hoitomuotoja. Hieronnassa hyödynnetään hunajan luonnollisia hyvää tekeviä ominaisuuksia, joiden ansiosta muun muassa kuona-aineet poistuvat elimistöstä ja kiinnittyneet lihaskalvot aukeavat. Hunajahieronta on tavallista hierontaa rentouttavampi kokemus.

Varaa aika hierontaan!

Millaisia hieronta- tai mobilisaatiopalveluja sinulle saisi olla? Varaa aika hierontaan tai kerro oireistasi ja tiedustele, millainen käsittely sinulle parhaiten toimisi! Tmi Heinänkorsi Raimo Heino on ammattitaitoinen hieroja Rauman Lapissa. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa